آیا می دانید ماندن در اداره در غیر ساعات اداری و انجام ندادن کار و گرفتن اضافه کاری از موارد تخلف اداره می باشد

ضیافت افطاری دختران دانشجوی دندانپزشکی شیراز

از دانشجویان دختر فعال فرهنگی دانشکده دندانپزشکی شیراز تقدیر صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، دکتر "فاطمه لوایی مشهدی" مسوول امور بانوان و قائم مقام معاون فرهنگی دانشکده دندانپزشکی، خبر از ضیافت افطاری تعدادی از دانشجویان دختر فعال فرهنگی دانشکده در تپه نورالشهدا، داد.

او افزود: افطاری فوق با سخنرانی خانم پرهیزگار، استاد گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد و با موضوع خارج شدن از روزمرگی و ترک عادت به بحث و گفتگو پرداختند.

خانم پرهیزگار گفت: روزمرگی یعنی تکرار مکررات، یعنی همان وظایف و فعالیت های همیشگی را انجام دادن، یعنی انس گرفتن به آنچه شناخته شده است، یعنی عادت و معمولی زندگی کردن، یعنی مستقر شدن در یک نگرش و فکر ثابت و روزمرگی یعنی خودکشی تدریجی.

او ادامه داد: عقلانیت به این معنی نیست که برای حفظ آنچه که داریم، تمام کیفیت زندگی از جمله شادی، عزت نفس، یادگیری و حیرت و غیره را از دست بدهیم.

استاد گروه معارف افزود: ترس از دست دادن، دوبار شدیدتر است از اشتیاق به دست آوردن! همچنین ترس از ناشناخته هاست. وقتی در شرایطی هستیم که همه چیز برای ما مانوس است، احساس امنیت می کنیم، اما رفتن به ناشناخته و ماجراجویی، با ریسک همراه است و هر کسی تحمل ریسک را ندارد.

در پایان دختران دانشجو با فاتحه بر مزار شهدای گمنام و ذکر دعا، به استقبال اذان رفتند.

ضیافت افطار

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-3-27 9:38        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ