اختلاس، جعل، خیانت در امانت و عدم وفای به عهد از موارد تخلفات اداری است

زاد روز ابوعلی سینا و روز پزشک مبارک باد

روز پزشک روز قدردانی از دستان مهربان و دوستداران سلامت جامعه گرامی باد.

ابوعلی سینا از مشهورترین و تاثیر گذار ترین فیلسوفان و دانشمندان ایران است که آثارش در زمینه فلسفه ارسطویی و پزشکی اهمیت بسیار دارد.

به گزارش روابط عمومی، علی دهقانی ناژوانی مدیر روابط عمومی دانشکده، روز پزشک را به تمامی پزشکان و استادان این دانشکده تبریک گفت.

وی ادامه داد: در ایران روز بیست و سوم اوت مصادف با اول شهریور ماه که همزمان با زاد روز تولد ابوعلی سینا است برای روز پزشک در نظر گرفته شده است. ابوعلی سینا از کودکی به طبیعت، گیاهان و حیوانات علاقه خاصی داشت و اوقات فراغت خود را در دشت و صحرا به جستجو و کسب تجربه پرداخت.

علی دهقانی ناژوانی نقل کرد: پزشکی حرفه ای است که هیچ زمانی انسان ها از آن بی نیاز نبوده اند. این در حالی است که پزشکان با ادای یک سوگند متعهد می شوند به نجات زندگی بیماران بپردازند. اما رسالت آنها تنها محدود به قابلیت و توانایی علمی پزشکی نمی شود، بلکه یک پزشک ماهر علاوه بر داشتن تخصص در امر خطیر پزشکی باید به ویژگیهای دیگری نظیر بردباری، راز داری، نیک خلقی، مهارت های ارتباطی و ... آراسته باشد.

دست هایی که شفا می دهند، مقدس تر از لب هایی هستند که دعا می خوانند.

روز پزشک

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-6-4 15:20        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ