اسراف و افراط و تفریط در بکارگیری اموال حتی در جهت مصارف اداره تخلف محسوب می گردد

برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشکده دندانپزشکی

جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشکده دندانپزشکی ورودی سال 90 برگزار شد.

بیا از روزهای خوش گذشته یاد کنیم. از لحظه هایی که با هم شاد بودیم، از لحظه هایی که برای هم بهترین هر آنچه هستیم بودیم، از لحظه هایی که از هم یاد گرفتیم به هم یاد بدهیم هر آنچه را که از خوب ها می دانستیم.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، مصطفی رضایی معاون فرهنگی دانشکده از برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانشجویان ورودی 90 به همراه خانواده یاد کرد و ادامه داد: مراسم فوق با همت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشکده دندانپزشکی در مجتمع ولایت برگزار گردید.

وی افزود: در این مراسم مهتاب معمارپور ریاست دانشکده دندانپزشکی سخنرانی نمود و ضمن تبریک به دانشجویان فارغ التحصیل، موفقیت، پویایی و پایندگی را بدرقه راهشان نمود. همچنین حضور چند تن از استادان در این مراسم باعث خوشحالی و قوت قلب دانشجویان گردید.

برگزاری جشن فارغ التحصیلی

معاون فرهنگی دانشکده اشاره کرد: حمیدرضا پاکشیر از استادان پیشکسوت دانشکده دندانپزشکی سوگندنامه پزشکی را قرائت نمود و از خاطرات خوش دانشجویی یاد کرد، از چوبهای گلی که از دست مهربان اساتید خوردیم، از صبر و حوصله بی پایان و از سخاوت فراوانشان گفت.

از دیگر برنامه های این جشن، پخش کلیپ دانشجویان، تجدید خاطرات و گپ و گفتگوهای صمیمی دانشجویان و استادان، پذیرایی و صرف شام بود.

بخشی از سوگندنامه پزشکی: "اکنون که با عنایات و الطاف بیکران الهی در شرف پذیرفتن مسولیت خطیر پزشکی قرار گرفته ام... من در برابر قرآن کریم به خداوند قادر متعال، خدایی که بر همه امور آگاه است و تمامی موجودات در قبضه قدرت اوست سوگند یاد می کنم که به احکام مقدس اسلام و حدود الهی با دیده احترام بنگرم، از خیانت و تضییع حقوق بیماران به طور جدی پرهیز کنم. نسبت به حفظ اسرار آنان جز در مواقع ایجاب ضرورت شرعی پایبندی کامل داشته باشم و خدا را در همه حال حاضر و ناظر شئون خود بدانم".

برگزاری جشن فارغ التحصیلی
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-5-31 14:47        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ