اختلاس، جعل، خیانت در امانت و عدم وفای به عهد از موارد تخلفات اداری است

تجلیل از استاد بازنشسته دانشکده دندانپزشکی

تجلیل از استاد بازنشسته دکتر هنگامه خسروپناه با حضور مدیریت، استادان بخش، دستیاران، دانشجویان و پرسنل در دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، دکتر ریحانه ابراهیمی مدیر گروه پریودانتیکس از تجلیل دکتر هنگامه خسروپناه استاد بازنشسته گروه پریودانتیکس خبر داد.

او ادامه داد: این جلسه به همت استادان گروه آموزشی پریودانتیکس و ایمپلنت برگزار شد و تمامی اعضا این بخش از خاطرات یک عمر خدمت و تلاش صادقانه دکتر خسروپناه در مسیر تعلیم و تربیت تشکر و قدردانی نمودند و از پایبندی وی به رعایت نظام آموزشی از ویژگیهای مهم این استاد برشمردند.

مدیر گروه پریودانتیکس افزود: در این جلسه بسیار صمیمی استادانی همچون دکتر علی اصغر علوی، دکتر فرین کیانی یزدی، دکتر شهبازی استاد بازنشسته سابق، دکتر سعید رئوفی، دکتر ریحانه ابراهیمی، دکتر محمدرضا آذر از خاطرات شیرین خود با این استاد فرهیخته سخن گفتند و برای وی در ایام بازنشستگی سلامتی و توفیق از خداوند متعال مسالت کردند.

تجلیل از استاد بازنشسته

علاوه بر این اعضاء در سخنان خود بر ایجاد تمهیداتی بمنظور استفاده از تجارب علمی همکاران بازنشسته و عدم انقطاع ارتباط علمی آنها با دانشگاه علوم پزشکی و دانشکده دندانپزشکی تاکید نمودند.

در پایان دکتر خسروپناه از تمامی استادان و همکاران بخش، مدیریت، معاونین، دستیاران و دانشجویان تشکر نمود و خطاب به دستیاران و دانشجویان تاکید فراوان برای تلاش جهت ارتقا علمی و عشق ورزیدن به بیماران خود نمود.

تجلیل از استاد بازنشسته

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-4-24 12:00        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ