آیا می دانید ماندن در اداره در غیر ساعات اداری و انجام ندادن کار و گرفتن اضافه کاری از موارد تخلف اداره می باشد

تجلیل از پرستاران، اسوه های صبر و ایثار

همزمان با میلاد حضرت زینب و روز پرستار مراسم جشنی در دانشکده دندانپزشکی شیراز برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، این مراسم که با حضور دکتر مهتاب معمارپور ریاست و دکتر رضا درفشی معاونت پشتیبانی دانشکده، برگزار گردید از پرستاران نمونه قدردانی گردید.

parastar95.2.jpg

در مراسم فوق از زحمات و تلاش های پرستاران که نمادی از خودگذشتگی و ایثار برای التیام درد بیماران تلاش می کنند، سپاسگزاری شد. پرستاران نمونه دانشکده نسیمه شعبانی، آرزو شجاعی، نجمه عبودی، سید جمیله میری، نجمه جوکار، فاطمه پشوتن یلمه، پریسا رحیمی و مرضیه عبدالهی پور حقیقی به عنوان پرستار نمونه دانشگاهی تقدیر به عمل آمد.

تجلیل از کارکنان درمانی جانباز و خانواده شهدا بدلیل مصادف بودن روز پرستار با ایام دهه فجر انقلاب اسلامی از دیگر برنامه های این مراسم بود.

parastar95.3.jpg

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-11-26 10:05    آمار بازدیدکنندگان   :  72        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ