اسراف و افراط و تفریط در بکارگیری اموال حتی در جهت مصارف اداره تخلف محسوب می گردد

موضوع تهیه کلیپ در تاریخ 2/11/95، با حضور ریاست دانشکده سرکار خانم دکتر معمارپور، معاون پشتیبانی جناب آقای دکتر درفشی، مدیر روابط عمومی جناب آقای دکتر دهقانی و کارشناس روابط عمومی سرکار خانم رحیمی در دفتر ریاست دانشکده برگزار گردید و به موضوعات ذیل پرداخته شد.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر دهقانی درخصوص قدیمی بودن کلیپ دانشکده و لزوم به روز رسانی و تهیه کلیپ جدید در ابتدا به تأمین اعتبار، محتوا و موضوع و بخش های مورد نظر حوزه ریاست و اولویت بندی آنها بحث و گفتگو نمودند. بودجه اعلام شده از سوی روابط عمومی دانشگاه می باشد.

عنوان گردید کاربرد تهیه کلیپ دانشکده علاوه بر بازدید عموم از سایت دانشکده دندانپزشکی، جهت همایش ها، جشن دانشجویان جدیدالورود و معرفی روز دانشگاه مورد استفاده می باشد که می بایست با تبادل نظر ریاست و معاونت های دانشکده جهت تهیه آن مشورتهایی صورت گیرد.
در پایان جلسه به لزوم ارتقاء روابط عمومی دانشکده و اختصاص فضای مناسب با درج تابلو، اختصاص دوربین عکاسی و همچین ارتباط تنگاتنگ با روابط عمومی دانشگاه تأکید گردید.

jalase2.jpg
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-11-5 15:20        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ