اعمال نفوذ برای نیل به منافع شخصی و گروهی و پذیرایی های پر خرج برای حفظ موقعیت شخصی جزء تخلفات اداری می باشد.

به اطلاع کلیه اعضا محترم هیات علمی می رساند:

همانگونه که مستحضرید سامانه ISID وزارت بهداشت که به ثبت فعالیت ها و مقالات پژوهشی دانشگاه اختصاص داشته و اطلاعات مندرج در آن بنای ارزشیابی در زمینه های مختلف دانشگاه می باشد، در گرو ثبت صحیح و تایید اطلاعات مندرج در سامانه توسط اعضا هیات علمی دانشگاه می باشد. بدین لحاظ مکررا از سوی این معاونت و مدیریت اطلاع رسانی و منابع علمی از کلیه اعضا محترم هیات علمی جهت ورود به سامانه و اخذ شماره های شناسایی ORCID ، google scholer merge اسامی و تایید مقالات ثبت شده در پروفایل آنها دعوت به عمل آمده است. اما متاسفانه برخی از این عزیزان نسبت به موارد فوق و یا نسبت به خروج مقاله های غیر مرتبط با ایشان که به دلیل تشابه اسمی در پروفایل آنها ثبت گردیده و منجر به افزایش کاذب H-index آنها گردیده است، اقدام ننموده اند. از آنجا که کسب و استخراج هر نوع اطلاعات از این سامانه می تواند مبنای تشویق و ارزشیابی اعضا هیات علمی و یا دانشگاه قرار گیرد، و ضرورت توجه اساتید محترم دانشگاه به تکمیل و تصحیح پروفایل خود، موضوع در شورای مدیران این معاونت مطرح و پیشنهاد شد که عدم اقدام در زمینه های فوق در پیشگیری از اعطا ترفیع سالانه و یا ارتقا اساتید مد نظر قرار گیرد.

خواهشمند است در اسرع وقت نسبت به تصحیح اطلاعات اقدام لازم انجام گیرد

دکتر سید بصیر هاشمی