اسراف و افراط و تفریط در بکارگیری اموال حتی در جهت مصارف اداره تخلف محسوب می گردد

شرایط حذف پزشکی دروس در دانشگاه علوم پزشکی شیراز

1-    مراجعه شخص دانشجو به مرکز طبی، همراه با فرم مخصوص حذف پزشکی در روز امتحان جهت معاینات و تشخیص بیماری وی

2-    هنگام مراجعه به مرکز طبی ، فرم حذف پزشکی می بایست توسط استاد و معاون آموزش مهر ، امضاء، تاریخ و شماره شده باشد .

3-    در صورت بستری بودن در بیمارستان بایستی مراتب توسط نزدیکان به مرکز طبی اطلاع رسانی شود .

4-    چنانچه دانشجو در ساعات غیر اداری ، ایام تعطیل و پنجشنبه ها به اتفاقات بیمارستان های شهید فقیهی و نمازی مراجعه نمود ، جهت تائید اقدامات درمانی انجام شده به سوپر وایزر اتفاقات مراجعه نماید .

5-    ارائه جواب آزمایش در تاریخ مورد نظر ( در صورت ابتلا به مسومیت غذایی و اسهال ) الزامی است .

6-    ارائه برگ تریاژ (پذیرش بیمارستان ) در صورت بستری شدن کمتر از یک روز الزامی است .

7-    ارائه برگ بستری و خلاصه پرونده بیمارستان در صورت عمل جراحی الزامی است

8-    ارائه جواب سونوگرافی ، سی تی اسکن و ام آر آی ، در صورت داشتن کیست تخمدان ، میگرن ، سردرد و ... مربوط به تاریخ امتحان .

9-    جهت هر درس یک گواهی لازم است که همراه گزارش نمرات به اداره کل آموزش دانشگاه ارسال می شود .

10-ارائه پرونده پزشکی در بیماری های مزمن به همراه گواهی عود بیماری .

(در صورت ارائه ندادن هر کدام از موارد فوق برگه حذف پزشکی تایید نخواهد شد).

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-5-11 13:25    آمار بازدیدکنندگان   :  262        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ