اعمال نفوذ برای نیل به منافع شخصی و گروهی و پذیرایی های پر خرج برای حفظ موقعیت شخصی جزء تخلفات اداری می باشد.

هدف از برگزاری کارگاه پیشرفته علم سنجی منطقه آمایشی پنج کشوری، توانمند سازی پژوهشگران، اساتید، معاونین و رابطین علم سنجی می باشد.

به گزارش روابط عمومی، واحد علم سنجی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بدو تاسیس (1387) تاکنون، بر آن بوده است تا از طریق بررسی و ارزشیابی مستمر تولیدات علمی دانشگاه، مراکز تحقیقاتی و سایر واحدهای تابعه، در راستای ارتقای کمی و کیفی تولیدات علمی و اعتلای جایگاه علمی دانشگاه و کشور گام بردارد.

بدین منظور کارگاه دو روزه در تاریخ 16 و 17 بهمن با حضور و سخنرانی دکتر پیمان کبیری، رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خانم دکتر فرزانه امین پور، رئیس گروه علم سنجی و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر سید بصیر هاشمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر مهتاب معمارپور ریاست دانشکده دندانپزشکی و حضور پژوهشگران علم سنجی سراسر کشور در کتابخانه و مرکز اینترنت ساختمان جدید دانشکده دندانپزشکی شیراز برگزار می گردد.

علم سنجی

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-11-23 11:59        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ