اين دفتر به منظور ارتقاء كيفيت آموزش و در راستاي سياستهاي وزارت متبوع و برنامه استرتژيك معاونت آموزشي دانشگاه و مركز EDC و همكاري رياست دانشكده با ساختار و شرح وظائف از پيش تعيين شده،دائر و از ارديبهشت ماه 86 رسماً شروع بكار نمود.

اميد آنكه اين دفتر بتواند با حول و قوه الهي و بكارگيري تجارب ارزشمند صاحبنظران و علاقه مندان به امر بهبود و توسعه آموزش پزشكي و بهره گيري از نظرات و پيشنهادات سازنده دانشجويان و اساتيد، گامهاي موثري در ارتقاء كيفيت آموزش و رسيدن به استانداردهاي جهاني بردارد.

شرح وظايف يا خدمات ارائه شده

رديف

عنوان

1